Avainsanat

, , , , , , ,

Kissojen ja ihmisten sanakirjoissa yöjuoksulla on hiukan erilaiset merkitykset. Usein mietin, millaista meteliä öiset sinkoilijat aiheuttavat naapureiden korvin kuultuna. Onneksi alakerran pappa on ainakin televisionsa äänenvoimakkuuksista päätellen puolikuuro, eikä näin ollen kärsi yöllisen miniratsuväkemme edesottamuksista. Täyttä laukkaa eteisestä keittiöön! Eikun makuuhuoneeseen! Sattuipa kerran eräs pahaa-aavistamaton yövieras asettautumaan unilleen suoraan kollin kiitoradalle. Lopputulos oli sitä, mitä kissan ponnistusalustalta voikin odottaa.

Ratsuväen reitti kulkee moninaisia polkuja niin lattiatasossa kuin huonekalujen päälläkin. Määränpäästä ei tunnu kenelläkään olevan tarkkaa tietoa, mutta kova on kiire jonnekin. Kaikki reitit kuitenkin kulminoituvat makuuhuoneen hurjaan shikaaniin. Tuo sängyn yli ja ali kulkeva tappomutka on käytössä erityisesti niinä hetkinä, joihin talonväki ajoittaa nukkumisensa.

Viisikiloiset möntit tähtäväät pikkuruisilla tassuillaan aina ihmisruumiin iskuherkimpiin osiin, kuten sisäelimiin. Ja koska ponnistaminen edellyttää pitoa, käytössä ovat luonnollisestikin myös kynnet. Jos mieslukijat vaistomaisesti suojaavat haarojaan sanan ”iskuherkkä” kuullessaan, on reaktio aivan perusteltu. Selällään nukkumista ei näissä olosuhteissa suositella kenellekään.

köllökisut

Öisen meuhkaamisen jälkeen toinen ottaa rehellisen rennosti, toinen on raapivinaan lautaa.

Mainokset